Servisne informacije

SAOPŠTENJE
March 10, 2016
Servisne informacije
April 5, 2016

Servisne informacije

Ekipe Vodovod i kanalizacija d.o.o. danas su otklonile kvar na vodovodnoj mreži u Ulici IX Crnogorske brigade i u Vranićima . U Zagoriču su izvedena tri, a u Berima jedan vodovodni priključak, dok je u Ulici Ivana Milutinovića postavljen betonski poklopac na otvoru vodovodnog šahta. U Tuzima je u okviru rekonstrukcije vodovodne mreže montirano 100 metara novog cjevovoda.
Radnici su čistili slivnike atmosferske mreže u ulicama Meše Selimovića i Đoka Miraševića.
U sklopu izgradnje mreže fekalne kanalizacije u Ulici Iveze Vukova postavljene su 3 AB cijevi u dva reviziona okna, a na zahtjev građana kanalizacija je odgušena u Ulici 27 marta .
DOO „Vodovod i kanalizacija“ Podgorica u kontinuitetu sprovodi aktivnosti na obezbjeđivanju seoskih domaćinstava pitkom vodom.
Završeni su radovi na izgradnji 4 km nove vodovodne mreže za sela Ćafa i Piske u Donjim Komanima, kao i na rekonstrukciji vodovodnog sistema u Gornjim Komanima sa kojeg se snabdijeva oko 180 domaćinstava sela Crvena Paprat, Baloči, Dolovi i Milati. Za oko 5,5 km ukupno izgrađene i rekonstruisane vodovodne mreže u Komanima utrošeno je 100.000 eura.
Kada su u pitanju trenutne aktivnosti DOO Vodovod i kanalizacija je otpočelo sa radovima na rekonstrukciji 4km vodovodne mreže u Tuzima. Za kompletnu rekonstrukciju mreže, koja podrazumijeva zamjenu svih cjevovoda, na koju je priključeno oko 200 domaćinstava biće utrošeno oko 150.000 eura.