Obavještenje
March 30, 2017
Obavještenje
April 12, 2017

Obavjestenje

Zamjenik izvršnog direktora Doo ‘Vodovod i kanalizacija’ Podgorica Filip Makrid u posjeti je Berlinskom sajmu vodoprivrede, koji je jedan od najvećih i najpoznatijih sajmova ove vrste u Evropi, i okuplja više stotina raznih proizvođača iz oblasti snabdijevanja pitkom vodom i odvođenja otpadnih voda.

Tokom boravka u Berlinu, Makrid se sastao sa Izvršnim direktorom berlinskog vodovoda Fricom Holtvartom, a sastanku su prisustvovali i ostali članovi crnogorske delegacije – Ambasador Crne Gore u Berlinu dr. Ranko Vujačić, izvršni direktori cetinjskog i regionalnog vodovoda Miloš Ražnatović i Goran Jevrić. Tom prilikom razmatrane su mogućnosti zajedničke saradnje u oblasti vodosnabdijevanja preko Njemačke državne agencije GWP (german water partnership).

Takođe, Filip Makrid je na konferenciji koja se održavala u okviru sajma, razgovarao sa gospođom Heike Burghart, rukovodiocem GWP-a za jugoistočnu Evropu, o problematici u sektoru voda na zapadnom Balkanu.

Sajam je bio odlična prilika za razmjenu ideja u vezi sa savremenim procesima u oblasti vodoprivrede kao i za ostvarivanje poslovnih kontakata u oblasti nauke i tehnologije.

 

IMG_0739

IMG_0740